İhsan Karatay Ortaokulu

WEB https://ihsankaratayoo.meb.k12.tr
Adres : Kırkkızlar Mahallesi Muammer Arduç Sk. No4 Niksar / Tokat
VİZYON : Türk Milli Eğitimi’nin temel hedefleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak; Çağın gereklerine uyan Çevre şartlarını dikkate alan Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden Bu gelişmelere uygun olarak kendisini yenileyebilen Fırsatları değerlendirebilen Öğrencilerin, öğretmenlerin ve diğer paydaşların akademik taleplerine toplumsal değerleri de önceleyerek, bilimsel yöntem, teknik ve metotları kullanarak cevap veren, Bilgiyi arayan, bulan,kullanan ve kullandığı bilgiyle yeni bilgiler üretebilen bir eğitim öğretim kurumu olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi, bilimin ve çağın gereklerine uygun bilgilerle donatmak. Onları, toplumu bir arada tutan milli ve manevi değerleri benimseyen, saygı duyan, bu değerleri daha da yükseltmek ve yüceltmek için her türlü gayreti, çabayı ve fedakârlığı gösterebilen bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilerin bireysel farklılıklarını dikkate almak ve yeteneklerine uygun alanlara yönlendirmek. Çalışanların, öğrencilerin ve diğer paydaşların memnuniyetini esas almak. Onların fikirlerine değer vermek. Tüm çalışanlar, öğrenciler ve diğer paydaşlarla birlikte sıcak bir aile ortamı oluşturmak. Ekip ruhuyla çalışmak. Eğitim ve öğretimde sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, temel insan haklarını ve bilimsel yaklaşımları esas almak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :